Over mij

Ik ben Janneke Lindner en ben sinds 2006 als freelance theatertechnicus/voorstellingsleider aan het werk (je leest hier meer over op www.theaterondersteuning.nl). Met mijn theaterwerk kom ik weinig buiten, maar door buiten te sporten kom ik toch aan mijn frisse lucht en energie. 

In 2009 liep ik mijn eerste uitdaging: 5 engelse miles van de Damloop by Night. Met inmiddels 2 kinderen bleek hardlopen de perfecte sport om makkelijk tussendoor in te plannen. Aangemoedigd door een vriendin liep ik de Halve Marathon van de Haar in 2017. Vervolgens richtte ik me op triathlon: in 2019 heb ik mijn eerste sprint thriathlon gedaan in Utrecht. En deze afwisseling van sporten bevalt me goed! Helaas werd in 2020 mijn eerste Olympic Distance Triathlon vanwege corona geannuleerd, maar ik heb me inmiddels opgegeven voor een herkansing in het voorjaar 2021. Tijdens corona ben ik veel gaan hardlopen en heb ik een virtuele Marathon gelopen met het 14 kilometer programma van Stans van der Poel. Ik kan het nu dus ook uit eigen ervaring aanraden! 

Toen ik serieus ging trainen voor de halve marathon ging ik me verdiepen in ademhaling, voeding, hartslagzones, herstel en alles wat hierbij komt kijken. Nadat ik zelf een inspanningstest gedaan had werd ik helemaal enthousiast.

Zodoende ben ik gestart met mijn opleiding tot Energy Control Coach bij Stans van der Poel. Zij leerde mij nog meer over ademhaling, inspanningsfysiologie en het doen van rustmetingen en inspanningstesten. Nu wil ik graag deze kennis overdragen op jou en hoop ik je te kunnen helpen jouw uitdaging/droom waar te maken of weer meer evenwicht in je lichaam te krijgen.